mandag 26. august 2013

Matpakketid

 Dersom man liker å pakke maten litt separat i forskjellige bokser, er min erfaring at noe "forsvinner" og ikke blir spist av den grunn. Da eldstemann begynte i barnehage var det veldig inn med disse store metall koffertene. De var så store at man måtte ha maten i noe mindre, men så små at det ikke var plass til så mange små bokser og ikke f.eks drikkeflaske om man ønsket å få lukket lokket. Jeg innså raskt at jeg måtte finne på noe bedre. Løsningen ble det vi kaller for matveske. Disse har jeg laget mange av etter hvert, og de fungerer utmerket til formålet. Det er fleksible, og matbokser i forskjellige former er ikke noe problem. Det gjør ikke noe om noe stikker litt ut. Ingenting blir borte på bunnen av sekken. De kan vaskes i vaskemaskinen.

Begge stoffene her er fra IKEA. På den med traktor er det røde malt på med tekstilmaling. Begge er foret og på bildene her er de allerede vasket mange ganger!


Metall koffertene er for lengst pensjonert som matboks. De tilbringer pensjonisttilværelsen som kakebokser, til oppbevaring av leker osv osv..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar